aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Με την ίδια τακτική για την έκπληξη

Εθνικός: Με την ίδια τακτική για την έκπληξη

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο ουραγός, αλλά ανεβασμένος Εθνικός πάει στο ΓΣΠ για να αντιμετωπίσει την Ομόνοια με στόχο το θετικό αποτέλεσμα. Τα τελευταία αποτελέσματα και οι θετικές εμφανίσεις έδωσαν αυτοπεποίθηση και καλή ψυχολογία στους ποδοσφαιριστές. Η ομάδα της Άχνας προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με την ΑΕΚ (0-0) στο πρωτάθλημα και την πρόκριση στο κύπελλο επί της Δόξας.

Για τον Ντούρις, που θα αποτελέσει και σήμερα την αιχμή του δόρατος και την μεγάλη ελπίδα του Μπαντία για γκολ μέσα στο ΓΣΠ, είναι πολύ ιδιαίτερο το ματς. Ο Σλοβάκος, που πέτυχε ήδη τρία γκολ με τη φανέλα του Εθνικού, θα βρεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την προηγούμενη του ομάδα.

Ο Εθνικός αναμένεται να ακολουθήσει την ίδια αμυντική τακτική που αντιμετώπισε και την ΑΕΚ. Πρώτιστος στόχος θα είναι το μηδέν παθητικό και με αντεπιθέσεις να ψάξει να κάνει τη ζημιά. Ο τερματοφύλακας, Ανδρέας Χριστοδούλου, θα έχει πολλή δουλειά και η παρουσία του κρίνεται σημαντική στην προσπάθεια του Εθνικού για βαθμολογικό κέρδος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ