aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Με τη δύναμη της έδρας…

Εθνικός: Με τη δύναμη της έδρας…

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο Εθνικός φιλοξενεί τον Ερμή (20:00, Cytavision1) και θέλει μόνο νίκη. Παίζει στην έδρα του και ούτε λόγος για απώλεια βαθμών. Προέρχεται από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες, με Νέα Σαλαμίνα εντός έδρας (2-2) και Ένωση εκτός (1-1), και θέλει να επανέλθει στις νίκες. Με νίκη σήμερα διασφαλίζει και μαθηματικά την παραμονή του. Μετά τον Ερμή θα φιλοξενήσει την Καρμιώτισσα και στο φινάλε θα πάει στην Πάφο.

Στα δύο τελευταία παιχνίδια, με Νέα Σαλαμίνα και Ένωση, ο Εθνικός παρουσίασε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, με τον Ηλία Χαραλάμπους να έχει σημάνει συναγερμό ενόψει του σημερινού αγώνα. Ο Κύπριος τεχνικός προειδοποίησε τους παίκτες του ότι τους περιμένει πολύ δύσκολο παιχνίδι και τους κάλεσε να τα δώσουν όλα για να πάρουν τη νίκη. Μάιντεβατς, Ντόλεζαλ (που εξέτισε την ποινή του) και Μιγκελίτο αναμένεται ότι θα είναι τα νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα. Δεν υπολογίζεται ο Κυπριανού λόγω καρτών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ