aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Με τη δύναμη της έδρας και τον αέρα αλλαγής

Εθνικός: Με τη δύναμη της έδρας και τον αέρα αλλαγής

Ο Εθνικός φιλοξενεί την Ανόρθωση (17:00) και παρόλο που το εμπόδιο είναι πολύ υψηλό, θέλει και θα διεκδικήσει νίκη. Με τη δύναμη της έδρας, τον αέρα της αλλαγής που επέφερε η παρουσία του νέου προπονητή, αλλά και την ψυχολογία στα ύψη μετά την εκτός έδρα νίκη επί της ΠΑΕΕΚ, η ομάδα της Άχνας στοχεύει στην τρίτη φετινή νίκη της.

Είναι στην τελευταία θέση, «καίγεται» για βαθμούς και θέλει να κάνει χαρούμενα Χριστούγεννα. Ο Νταβίντ Μπατία ξεκίνησε με νίκη την παρουσία του στον πάγκο του Εθνικού και θέλει να δώσει και συνέχεια. Ο Ισπανός τεχνικός γνωρίζει ότι, η ομάδα του είναι το αουτσάιντερ απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η Ανόρθωση, όμως ετοίμασε τους ποδοσφαιριστές του για να «χτυπήσουν» το παιχνίδι.

Ο Εθνικός θα δώσει πρωτίστως έμφαση στην άμυνά του. Θα παρουσιαστεί με ενισχυμένη την μεσοαμυντική του γραμμή και θα αναζητήσει το γκολ με αντεπιθέσεις, με τους Μ. Ηλία, Ντόλεζαλ και Ζάκπα (που θα είναι νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα). Εκτός πλάνου είναι ο Τολεμές λόγω κίτρινων καρτών και ο τραυματίας Αμπντουλάγιεφ. Ερωτηματικό αποτελεί η παρουσία του Χολ, την ώρα που δηλώνει έτοιμος ο Μπογκατίνοφ.
Νίκος Μουλαζίμης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ