aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Με ψυχολογία και χωρίς περιθώρια

Εθνικός: Με ψυχολογία και χωρίς περιθώρια

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο Εθνικός, που είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και «καίγεται» για βαθμούς, φιλοξενεί την ΑΕΚ στο Δασάκι (17:00, Cytavision1), στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής. Θα θελήσει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα του και κόντρα σε όλα τα προγνωστικά να κυνηγήσει τη νίκη.

Η ομάδα της Άχνας πάει στο σημερινό παιχνίδι με ανεβασμένη την ψυχολογία μετά τη νίκη επί της Δόξας στο κύπελλο. Ο Νταβίντ Μπαντία και οι παίκτες του θέλουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από πέντε συνεχόμενες ήττες, Δόξα, Ανόρθωση, Άρη, ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ. Κέρδισε για τελευταία φορά την ΠΑΕΕΚ στο Μακάρειο (2-0), στις 11 Δεκεμβρίου. Ο Μπαντία έχει σε πολύ καλή φόρμα τους Ντούρις και Μ. Ηλία, οι οποίοι αποτελούν το μεγάλο του «όπλο» για γκολ εναντίον της ΑΕΚ. Βασικοί θα είναι και πάλι οι Μάζουρεκ και Βοϊτσκόφσκι. Οι Χουντόμπιακ και Μπογκαντίνοφ είναι διαθέσιμοι και θα μείνουν εκτός στο επόμενο παιχνίδι με την Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ