aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Με προαγωγή Μαρκόσκι και οδηγό την περσινό θρίαμβο

Εθνικός: Με προαγωγή Μαρκόσκι και οδηγό την περσινό θρίαμβο

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Παρελθόν από τον Εθνικό αποτελεί ο Ντιν Κλάφουριτς, μετά από χθεσινή απόφαση της διοίκησής του. Έτσι, ο βοηθός προπονητής Μπόγιαν Μαρκόσκι θα… πάρει προαγωγή στο σημερινό εξ αναβολής ματς με την Ανόρθωση στο Δασάκι, αναλαμβάνοντας την ευθύνη στον πάγκο. Ο Εθνικός άρχισε με νίκη τη σεζόν εις βάρος της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου (2-0), αλλά ακολούθησε σερί έξι ματς δίχως τρίποντο, με πέντε ήττες και μία ισοπαλία. Με τη σημείωση ότι η αχνιώτικη ομάδα ταλαιπωρήθηκε αφάνταστα και από τα κρούσματα κορωνοϊού.

Ο Εθνικός υποδέχεται την Ανόρθωση και κόντρα στα προγνωστικά θα επιδιώξει να κάνει την έκπληξη και να πάρει τη νίκη. Με οδηγό τον περσινό εντυπωσιακό θρίαμβο θέλει και φέτος τη νίκη, αφού καίγεται για βαθμούς. Θα επιδιώξει να βάλει τέρμα στις αποτυχίες και να αλλάξει το κλίμα στο Δασάκι, αφού την Κυριακή έχασε πολύτιμο έδαφος από την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό (1-3). Θα υπάρχουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Εκτός πλάνων λόγω τραυματισμού θα είναι και πάλι οι δύο Κροάτες Ντολεζάλ και Γκούρουπετς. Η πιθανή ενδεκάδα είναι οι Μπογκαντίνοφ, Κυπριανού, Χριστοφή, Σάντος, Ντέιβινσον, Χουντόμπιακ, Μιγκελίτο, Παπαγεωργίου, Μ. Ηλία, Κονέ, Ζάκπα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ