aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Με φόρα για τους «4»

Εθνικός: Με φόρα για τους «4»

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο Εθνικός πάει στο Μακάρειο για να «χτυπήσει» την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου μετά από πολλά χρόνια. Το 1-1 του πρώτου αγώνα επιτρέπει στον Εθνικό να ελπίζει βάσιμα σε πρόκριση.

Με τη φόρα της πολύ καλής πορείας το τελευταίο διάστημα στο πρωτάθλημα, προερχόμενος από τις νίκες επί των Δόξας και Νέας Σαλαμίνας, ο Εθνικός παρουσιάζεται αποφασισμένος να δώσει και συνέχεια στο κύπελλο.

Με την ψυχολογία στα ύψη και σε άριστη αγωνιστική κατάσταση, στις τάξεις της ομάδας υπάρχει πίστη και αισιοδοξία ότι μπορούν να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Ολυμπιακού και να συνεχίσουν να ονειρεύονται.

Ο Ηλίας Χαραλάμπους δήλωσε πως, η ομάδα του έχει τα φόντα να περάσει τον Ολυμπιακό και θα παίξει αποφασιστικά για να πετύχει τον στόχο της. Όσον αφορά στην ενδεκάδα, ενδέχεται να γίνουν κάποιες αλλαγές για να φρεσκαριστεί η ομάδα, αφού η υπάρχει και η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Μάριος Ηλία και Παπαγεωργίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ