aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Με «δικά του παιδιά» στον πάγκο

Εθνικός: Με «δικά του παιδιά» στον πάγκο

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Πάγκο με παλιές καραβάνες και «δικά του παιδιά» θα έχει αύριο ο Εθνικός απέναντι στον Ολυμπιακό, στοχεύοντας στη νίκη σε νέο ξεκίνημα. Τον Μπόγιαν Μαρκόφσκι ως πρώτο προπονητή και τον Χρήστο Πογιατζιή ως βοηθό. Ο Σκοπιανός τεχνικός και πρώην βοηθός του Ηλία Χαραλάμπους, ανέλαβε ως υπηρεσιακός, προσδοκώντας ότι θα επαναφέρει τον Εθνικό στον ίσιο δρόμο. Μαρκόφσκι και Πογιατζιής γνωρίζουν τα πάντα στην ομάδα.

Γι’ αυτό και ο Κίκης Φιλίππου τους εμπιστεύεται για το αυριανό παιχνίδι, αναμένοντας αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας. Τόσο ο Μαρκόφσκι όσο και ο Πογιατζιής έχουν δώσει έμφαση στην τόνωση του ηθικού των ποδοσφαιριστών. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί σήμερα και θα διαφανεί κατά πόσο θα προλάβουν οι Μπογκατίνοφ και Ζάκπα. Εκτός είναι ο Ασούμπρε λόγω τραυματισμού. Πληροφορίες φέρουν τη διοίκηση να επιθυμεί την πρόσληψη ξένου προπονητή. Προτάθηκαν αρκετοί, όπως και Κύπριοι προπονητές και σύντομα θα ληφθεί η απόφαση για τον εκλεκτό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ