aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Μαθημένος στα δύσκολα…

Εθνικός: Μαθημένος στα δύσκολα…

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Πιο έμπειρος πλέον στο Δασάκι ο Ηλίας Χαραλάμπους φιλοδοξεί πως και φέτος θα οδηγήσει τον Εθνικό σε παραμονή στην Α’ Κατηγορία. Ο Κύπριος τεχνικός, που ανέλαβε πέρσι τον Εθνικό σε χρονικό σημείο που τον είχαν σχεδόν όλοι ξεγραμμένο, πέτυχε τον άθλο της παραμονής.

Φέτος, μάλιστα, που έχτισε ο ίδιος την ομάδα σε συνεργασία βέβαια με τον διευθυντή ποδοσφαίρου Απόστολο Μακρίδη και τον τεχνικό διευθυντή Γιάννο Δημοσθένους, στοχεύει σε ακόμη καλύτερες επιδόσεις. Η αποστολή είναι και φέτος δύσκολη, αλλά ο Χαραλάμπους είναι μαθημένος στα ζόρικα και αυτό το απέδειξε.

Οι κινήσεις που έκανε είναι όλες γνωστές περιπτώσεις. Απέφυγε το άγνωστο και το μεγάλο ρίσκο και με αυτό τον τρόπο ετοιμάζεται να παρουσιάσει έναν Εθνικό έτοιμο για όλα. Θυμίζουμε ότι αποκτήθηκαν οι Χριστοδούλου, Ιωάννου, Τολεμές, Πηλέας, Άδωνη, Φόλμπρεχτ, Καράουσκς, Αμπντουλάγιεφ. Θα γίνουν άλλες δύο με τρεις προσθήκες.

Στο μεταξύ, η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της στο Καρπενήσι. Αύριο θα δώσει το πρώτο της φιλικό επί ελληνικού εδάφους με αντίπαλο τη Λαμία. Θα ακολουθήσει νέο φιλικό ματς την Τετάρτη με αντίπαλο τη Λάρισα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ