aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Κόουτς, μία πονεμένη ιστορία

Εθνικός: Κόουτς, μία πονεμένη ιστορία

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Έχει και ο Αντρέι Ράζριτς τις δικές του ευθύνες για τον υποβιβασμό του Εθνικού, αλλά σημαντικές ευθύνες έχει κι ο τέως προπονητής Νταβίντ Μπαντία. Θυμίζουμε ότι με τον Καταλανό, ο Εθνικός ήταν στην προτελευταία θέση. Τον ανέλαβε σε αυτήν τη θέση και τον άφησε εκεί, μετακομίζοντας ακολούθως στην ΑΕΚ. Με τον Μπαντία, ο Εθνικός δεν πήρε αποτελέσματα και μοιραία, δεν ξεκόλλησε από την προτελευταία θέση.

Όμως και ο Ράζριτς πάνω-κάτω ακολούθησε την ίδια πορεία. Σε κρίσιμα και καθοριστικά παιχνίδια, ο Εθνικός δεν ήταν καλός. Δεν ξεκόλλησε ποτέ από την προτελευταία θέση και έπεσε στη Β’ Κατηγορία. Ο Ράζριτς είναι ο τρίτος προπονητής που βρέθηκε φέτος στον πάγκο του Εθνικού. Η ομάδα της Άχνας ξεκίνησε τη σεζόν με τον Ηλία Χαραλάμπους. Στη συνέχεια ανέλαβε ο Μπαντία και έπειτα πήρε τη σκυτάλη ο Ράζριτς. Ο Σλοβένος ωστόσο πιστώθηκε την εντυπωσιακή πορεία στο κύπελλο και την πρόκριση στον τελικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ