aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός-Καρμιώτισσα: Με το ίδιο πλάνο και αυτοπεποίθηση

Εθνικός-Καρμιώτισσα: Με το ίδιο πλάνο και αυτοπεποίθηση

Ο Εθνικός φιλοξενεί την Καρμιώτισσα και θέλει τη νίκη για να πάρει βαθμολογική ανάσα, στο πρώτο παιχνίδι υπό τις οδηγίες του Βάλντας Ιβανάουσκας στο Δασάκι, τρίτο του Λιθουανού τεχνικού στο πρωτάθλημα. Το πλάνο και η τακτική δεν αλλάζουν. Η ομάδα της Άχνας δούλεψε εντατικά στο τελείωμα των φάσεων ώστε να αξιοποιεί τις ευκαιρίες που δημιουργεί.

Στα παιχνίδια με τη Δόξα και τον ΑΠΟΕΛ, οι κυανόλευκοι δεν σκόραραν και δεν είχαν κέρδος αλλά σήμερα ελπίζουν ότι θα τα καταφέρουν, ποντάροντας στους Ζελάγια και Κατσιαράβα. Το ερωτηματικό είναι αν ο Ιβανάουσκας θα διατηρήσει τον τερματοφύλακα Πρότσεκ ή θα επαναφέρει τον Μπογκατίνοφ τώρα που εξέτισε την ποινή του.

Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Γκριγκαλάβα, Ενέσκου, Μπογκάν και ο τιμωρημένος Κρατσούνοφ. Η πιθανή ενδεκάδα: Κίπερ ο Μπογκατίνοφ, ακραίοι μπακ οι Κυπριανού και Φιλίποφ, στόπερ οι Ντόβμπνια και Στόιτσεφ, στη μεσαία γραμμή οι Πινσέλι, Αράμπαλ, Ζελάγια και στην επίθεση οι Κιπιάνι, Χατζηβασίλης, Κατσιαράβα.

ivanaouskasΑπό πλευράς φιλοξενούμενων, το σίγουρο είναι πως βρίσκονται στην καλύτερή τους φάση και ότι όλοι παρακολουθούν με θαυμασμό την πορεία τους. Μετρούν τέσσερις σερί νίκες, τρεις στο πρωτάθλημα και μία στο κύπελλο, και δείχνουν ικανοί να παραμείνουν μακριά από περιπέτειες.

Η πολύ καλή δουλειά του Λιάσου Λουκά έχει αποδώσει. Ο Κύπριος τεχνικός έχει περάσει στους ποδοσφαιριστές τη δική του φιλοσοφία, που δεν είναι άλλη από τη μαχητικότητα και το πνεύμα του νικητή.

Κόντρα στον Εθνικό σήμερα, μέσα στο Δασάκι, δεν θα είναι εύκολη η αποστολή της Καρμιώτισσας, καθώς ο αντίπαλός της έχει άμεση ανάγκη τους βαθμούς. Θα χρειαστεί υψηλός δείκτης συγκέντρωσης.

Η συνταγή δεν αλλάζει αφού ο προπονητής θα παρατάξει τους ίδιους που ξεκίνησαν και έφεραν σε πέρας την αποστολή τους στο παιχνίδι με τη Δόξα. Η ομάδα των Πολεμιδιών θα στηριχθεί στην καλή άμυνα, στην κυκλοφορία της μπάλας και με καθαρό μυαλό στην επίθεση να κυνηγήσει το σκοράρισμα και τη νίκη.

liasos-louka

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ