aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός - Καρμιώτισσα: Κι όμως έχει τη σημασία του…

Εθνικός – Καρμιώτισσα: Κι όμως έχει τη σημασία του…

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο Εθνικός υποδέχεται την Καρμιώτισσα (18:00, Cytavision2) σε αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι. Η μεν ομάδα της Άχνας εξασφάλισε την παραμονή της την προηγούμενη αγωνιστική μετά και τη νίκη επί του Ερμή, η δε ομάδα των Πολεμιδιών υποβιβάστηκε εδώ και καιρό.

Ο Εθνικός για πρώτη φορά φέτος θα παίξει χωρίς άγχος. Μακριά από την πίεση θα έχει ως στόχο τη νίκη προσφέροντας και θέαμα. Το παιχνίδι μπορεί να είναι αδιάφορο, όχι όμως και για τον Ηλία Χαραλάμπους. Ο Κύπριος τεχνικός θα δώσει χρόνο σε παίκτες που δεν είχε την ευκαιρία να τους κρίνει καλά μέχρι τώρα. Είναι κάτι που δίνει μεγάλη σημασία. Μέσα από το σημερινό παιχνίδι όσο και στο τελευταίο με την Πάφο, θα κριθεί ίσως και το μέλλον κάποιων ποδοσφαιριστών, κατά πόσο θα συνεχίσουν στην ομάδα και την επόμενη σεζόν.

Για την Καρμιώτισσα, είναι άλλο ένα ματς τυπικής διαδικασίας. Θα επιδιώξει το καλύτερο δυνατό, δίνοντας και πάλι ευκαιρία σε νεαρούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ