aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός – Καρμιώτισσα 5-0: Εύκολα, απλά και ωραία!

Εθνικός – Καρμιώτισσα 5-0: Εύκολα, απλά και ωραία!

Εύκολο απόγευμα είχε ο Εθνικός απέναντι στην ουραγό Καρμιώτισσα, της οποίας επικράτησε με άνεση 5-0 για την προτελευταία αγωνιστική της Β’ φάσης του πρωταθλήματος. Σκόρερ για την προσφυγική οι Παπαγεωργίου (5’), Μ. Ηλία (12’), Κουμή (17’) και Κκολός δις (76’, 84’).

Δεύτερη σερί νίκη για την προσφυγική ομάδα και 13η συνολικά στο πρωτάθλημα, ανέβηκε στους 49 βαθμούς. Τέταρτη σερί ήττα και 23η συνολικά για την ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών που έχει αποχαιρετήσει εδώ και καιρό την κατηγορία, παραμένει στην τελευταία θέση με 24 βαθμούς.

Το ματς

Φουριόζος μπήκε ο Εθνικός, που μέχρι το 17ο λεπτό είχε καταφέρει να προηγηθεί ήδη με σκορ 3-0, με τους Παπαγεωργίου (5’), Μ. Ηλία με πέναλτι (12’) και Κουμή (17’) μετά από εκτέλεση κόρνερ του Παπαγεωργίου. Οι γηπεδούχοι κατέβασαν ρυθμό στη συνέχεια, αλλά συνέχισαν να απειλούν σε αντίθεση με τους αντιπάλους τους που δεν δημιούργησαν ούτε μια τελική προσπάθεια.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Καρμιώτισσα ισορρόπησε κάπως το παιχνίδι, πήρε μέτρα στο γήπεδο αλλά και πάλι δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά. Στο 63’ ο νεαρός Κκολός πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στη θέση του Μ. Ηλία. Δεκατρία λεπτά αργότερα (76’) σκόραρε το πρώτο του γκολ, ενώ οκτώ λεπτά με το δεύτερο προσωπικό του έδωσε διαστάσεις θριάμβου, αφού διαμορφώνοντας και το τελικό 5-0.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Εθνικός (Ηλίας Χαραλάμπους): Στρατηλάτης, Ιωάννου, Περατικός (46΄Κυπριανού), Κ. Ηλία (63΄Ουαλί), Παπαγεωργίου (63΄Μιγκελίτο), Χαραλάμπους, Χριστοφή, Κουσιάππα, Μωυσέως, Κουμής, Μ. Ηλία (63΄Κκολός).

Καρμιώτισσα (Γιαννάκης Ποντικός): Παπλωματάς, Γενεθλίου (46΄Χαραλάμπους), Καψός, Χριστοφή (77΄Αχιλλέως) , Ορφανίδης, Χρίστου, Δημητρίου, Στατιώτης (46΄Γεωργίου), Μιχαήλ, Μπουμπακαρί (62΄Λιασίδης), Χατζηβασίλης.

Σκόρερ: Παπαγεωργίου 5′, Μ. Ηλία 12′, Κουμή 17′, Κκολός 76′, 84′ / –

Κίτρινες: – / –

Αποβολές: – / –

Στάδιο: ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΧΝΑΣ.

Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος.

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Λάμπρου Λάμπρος.

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Βίκτωρος Ανδρέας.

4ος Διαιτητής: Τσούκκας Αβραάμ.

VAR: Φελλάς Κωνσταντίνος.

AVAR: Δημητρίου Βασίλης.

Παρατηρητής: Τράττου Λεόντιος.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

5′ ΓΚΟΛ 1-0 Ανοίγει νωρίς το σκορ ο Εθνικός, με τον Παπαγεωργίου.

10′ Πέναλτι για τον Εθνικό, το κέρδισε ο Μ. Ηλία.

12′ ΓΚΟΛ 2-0 Εκτέλεσε εύστοχα ο Μ. Ηλία.

17′ ΓΚΟΛ 3-0 Με την… πλάτη του Κουμή, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Παπαγεωργίου.

ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

76′ ΓΚΟΛ 4-0 Σκοράρει ξανά ο Εθνικός με τον Κκολό.

84′ ΓΚΟΛ 5-0 Ξανά με δεύτερο γκολ του Κκολού, σκοράρει ο Εθνικός με πλασέ στην κίνηση.

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ