aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Ικανοποίηση για την οριστική διακοπή και τώρα «χτίσιμο»

Εθνικός: Ικανοποίηση για την οριστική διακοπή και τώρα «χτίσιμο»

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ικανοποίηση επικρατεί στο Δασάκι για τη διακοπή του πρωταθλήματος για πολλούς και διάφορους λόγους. Πρώτον γιατί η ομάδα παραμένει στα «σαλόνια» για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν μετά την επιστροφή της από τη Β’ Κατηγορία. Δεύτερον, είναι το οικονομικό που ταλανίζει και τον Εθνικό, αλλά και η υγεία των ποδοσφαιριστών. Να σημειωθεί πως ο Εθνικός διά του προέδρου του Κίκη Φιλίππου ήταν από τις πρώτες ομάδες που ζήτησαν τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Μετά και από τη διακοπή του πρωταθλήματος, οι «μπλε» θα αρχίσουν τον προγραμματισμό τους ενόψει της νέας σεζόν. Μία καλή ομάδα ξεκινά από τον τερματοφύλακα και ο Εθνικός έχει τα τελευταία χρόνια τον πολύπειρο Μάρτιν Μπογκαντίνοφ και θα είναι ο βασικός κίπερ και τη νέα σεζόν. Είναι ο αρχηγός της ομάδας και αν και ξένος είναι ο παλιός παίκτης του Εθνικού. Απ’ εκεί και πέρα, ο Κρίστοφερ Γκλομπάρτ είναι από τους βασικούς και σταθερούς αμυντικούς της ομάδας. Η προσφορά του εκτιμήθηκε και ο Γάλλος στόπερ θα ηγηθεί της άμυνας και τη νέα σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ