aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Η συνταγή που επέλεξε ο κόουτς

Εθνικός: Η συνταγή που επέλεξε ο κόουτς

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Απέφυγαν το ρίσκο στον Εθνικό και κινήθηκαν σε σίγουρες λύσεις. Αυτό ζήτησε ο Ηλίας Χαραλάμπους και αυτό έγινε. Ο Κύπριος τεχνικός δεν ήθελε πολλούς παίκτες στην ομάδα του που πρώτη φορά να έρχονταν στην Κύπρο. Ήθελε να αποφύγει το ρίσκο της προσαρμογής και να μπορέσουν να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα. Γι’ αυτό και όλες οι κινήσεις που έγιναν μέχρι τώρα αφορούν σε ποδοσφαιριστές που είτε έπαιξαν στο πρωτάθλημα είτε πέρασαν παλαιότερα από την Κύπρο. Σε αυτή τη συνταγή θα στηριχθεί ο Ηλίας Χαραλάμπους.

Ακόμη και ο Αρτούρ Καράουσκας δεν είναι άγνωστος στην Κύπρο αφού είχε έστω ένα μικρό πέρασμα από την Πάφος FC. Και ο Αζάρ Αμπντουλάγιεφ είναι γνωστός από το πέρασμά του από την Ανόρθωση.

Θυμίζουμε ότι αποκτήθηκαν δύο ποδοσφαιριστές που ήταν στην ΑΕΚ, ο τερματοφύλακας Ανδρέας Χριστοδούλου και ο επιθετικός Φλοριάν Τολεμές, ένας από τη Δόξα, ο κεντρικός αμυντικός Ζαχαρίας Άδωνη και ένας από τον Ερμή, ο μέσος Ζντένεκ Φόλμπρεχτ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ