aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Η πέμπτη και σπουδαία

Εθνικός: Η πέμπτη και σπουδαία

Άλλη μια σπουδαία μετεγγραφή υλοποίησε ο Εθνικός. Η ομάδα της Άχνας προχώρησε σε σύναψη συνεργασίας με τον Φλοριάν Τολεμές. Ο Γάλλος επιθετικός, που από τον Ιανουάριο του 2017 ανήκε στην ΑΕΚ και προσφάτως έμεινε ελεύθερος, μετακομίζει από τη Λάρνακα στο Δασάκι.

«Το Σωματείο Εθνικός Άχνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Φλοριάν Τολεμές. Όλοι εδώ στο Σωματείο καλωσορίζουμε τον ποδοσφαιριστή στην οικογένεια του Εθνικού και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο 35χρονος επιθετικός φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ σε 96 αγώνες πρωταθλήματος και πέτυχε 39 γκολ. Με τον Τολεμές ο Εθνικός έφθασε ήδη τις πέντε μετεγγραφές αφού προηγήθηκαν οι Χριστοδούλου, Πηλέας, Φόλπμρεχτ και Αμπντουλάγιεφ. Εξάλλου, στον Εθνικό θα συνεχίσει για ακόμα δύο χρόνια ο Μάριος Περατικός.

Από την ομάδα της Άχνας αποχώρησαν οι Μιγκελίτο, Κοστόφσκι, Ντέιβινσον, Κονέ, Χριστοφή, Σάβιτς, Παπαγεωργίου, Στρατηλάτης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ