aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣEθνικός: Φέρνει δεκάρι και εξτρέμ

Eθνικός: Φέρνει δεκάρι και εξτρέμ

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Στον Εθνικό, παρά τη δύσκολη βαθμολογική θέση που βρίσκονται, παρουσιάζονται αποφασισμένοι να φέρουν τα κάτω-πάνω άλλη μία σεζόν, κερδίζοντας την παραμονή στην κατηγορία των «μεγάλων». Ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Μάριος Μητσίδης, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα. Γνωρίζουμε τον δρόμο από πέρσι. Και φέτος θα πετύχουμε τον άθλο και θα μείνουμε στην Α΄ Κατηγορία. Δεν υπάρχει περίπτωση να τα παρατήσουμε και ούτε πρόκειται να σηκώσουμε λευκή πετσέτα».

Και συνέχισε: «Θα πρέπει άμεσα και οι παίκτες να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Περιμένουμε πολύ περισσότερα. Δεν τους λείπει τίποτα». Οσον αφορά στην περαιτέρω ενίσχυση, είπε ότι θα αποκτηθούν άλλοι τρεις παίκτες. Αναμένονται από μέρα σε μέρα οι επόμενες μετεγγραφικές κινήσεις με δεκάρι και εξτρέμ. Ο Ντούρις, που αποτέλεσε το πρώτο απόκτημα του Γενάρη, έπιασε άμεσα δουλειά με γκολ στο ντεμπούτο του με τον Άρη. Ενδέχεται να υπάρξει και άλλη αποχώρηση από την ομάδα. Από εκεί και πέρα, ο Νταβίντ Μπαντία συνεχίζει την προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου με τον ΑΠΟΕΛ στο Δασάκι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ