aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός - Ερμής: Ηλία, σωτήρας και δήμιος μαζί

Εθνικός – Ερμής: Ηλία, σωτήρας και δήμιος μαζί

Με χρυσή αλλαγή τον Μάριο Ηλία, που σκόραρε δις, ο Εθνικός νίκησε 2-0 τον Ερμή. Έτσι εξασφάλισε την παραμονή του στην Α’ Κατηγορία και έστειλε την ομάδα της Αραδίππου στη Β’ Κατηγορία, δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος. Ο Κύπριος επιθετικός μπήκε στο γήπεδο με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου και σκόραρε στο 61’ και στο 66’, πετυχαίνοντας τα κρισιμότερα από τα 11 γκολ του στο πρωτάθλημα.

Μια δίκαιη νίκη της ομάδας της Άχνας, που μάλιστα αγωνιζόταν με δέκα ποδοσφαιριστές από το 37’ λόγω δύο αψυχολόγητων κίτρινων καρτών του Μάιντεβατς. Αντί όμως να επωφεληθεί του αριθμητικού πλεονεκτήματος ο Ερμής, ήταν λες και ήταν αυτός που είχε το μειονέκτημα. Δεν δημιούργησε φάσεις και ήταν κατώτερος του αντιπάλου του, που είχε τον έλεγχο και τις ευκαιρίες (με κορυφαία το δοκάρι του Ουαλί στο 43’).

Το σφύριγμα της λήξης του Μιγκέλ Μαλέιρο βρήκε τους μπλε και τους μαυροκόκκινους στο απόλυτο κοντράστ συναισθημάτων. ΟΙ μεν να πανηγυρίζουν και οι να αποχωρούν με κατεβασμένα κεφάλια από το γήπεδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ