aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Επηρέασε και το «βάλε - βγάλε»

Εθνικός: Επηρέασε και το «βάλε – βγάλε»

Ένας από τους λόγους που ο Εθνικός δεν ξεκίνησε καθόλου καλά το πρωτάθλημα είναι και το γεγονός ότι, σε κάθε αγωνιστική προκύπτουν αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα. Σχεδόν σε όλες τις γραμμές. Ο Ηλίας Χαραλάμπους δεν κατέληξε στις επιλογές που θα μονιμοποιηθούν στο αρχικό σχήμα, ώστε η ομάδα να αποκτήσει ομοιογένεια. Αυτό αναμένεται ότι θα γίνει άμεσα, για να υπάρξει βελτίωση και να ξεκινήσει η αντεπίθεση.

Ειδικά στην άμυνα, σε κάθε παιχνίδι, υπάρχουν αρκετές αλλαγές. Η άμυνα κράτησε το μηδέν παθητικό μόνο στο παιχνίδι με τη Δόξα. Ξεκίνησε το πρωτάθλημα με στόπερ τους Περατικό και Ταρασόφς, στη συνέχεια έπαιξε ο Ταρασόφς με τον Χολ.

Στα άκρα της άμυνας ξεκίνησε με Γκούροπετς και Θ. Ιωάννου και στη συνέχεια έπαιξε με Πηλέα και Άδωνη. Τα δοκίμασε όλα ο Ηλίας Χαραλάμπους σε μια προσπάθεια να βελτιώσει την άμυνα της ομάδας του, χωρίς ωστόσο να προκύψει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Νίκος Μουλαζίμης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ