aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός - Ένωση: Πρώτο βήμα προς το καρέ

Εθνικός – Ένωση: Πρώτο βήμα προς το καρέ

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο Εθνικός φιλοξενεί το Παραλίμνι στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου (17:00, Cytavision2), με τους μονομάχους να στοχεύουν σε ένα και μόνο αποτέλεσμα. Ποιο; Αυτό που θα τους δίνει το προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στο «Τάσος Μάρκου».

Στην ομάδα της Άχνας θεωρούν πως έχουν την ευκαιρία να περάσουν στην τετράδα της διοργάνωσης και δεν θέλουν να την αφήσουν να πάει χαμένη. Μπορεί ο αντίπαλος να είναι στη Β΄ κατηγορία, αλλά θέμα υποτίμησης δεν υπάρχει. Πρόκειται για γειτονικό εξάλλου ντέρμπι. Ο Μπαντία ζήτησε από τους παίκτες τη νίκη χωρίς να δεχθούν γκολ, για να είναι πιο άνετοι στον επαναληπτικό.

Ο Ισπανός τεχνικός που μελέτησε αρκετά την Ένωση, τους προειδοποίησε ότι πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Επιστρέφει ο Χολ που θα πάρει τη θέση του Ταρασόφς και αυτή μάλλον θα είναι η μοναδική αλλαγή σε σχέση με την ενδεκάδα που ξεκίνησε στον διακοπέντα αγώνα με την Ομόνοια. Ο Εθνικός, υπενθυμίζουμε, απέκλεισε στην προηγούμενη φάση τη Δόξα.

Το Παραλίμνι, τώρα, έχει τη μεγαλύτερη προσοχή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας και την επιστροφή στα «σαλόνια», ωστόσο δεν είναι αδιάφορο για τον θεσμό του κυπέλλου. Με τη συμπαράσταση θα πάει στο Δασάκι με στόχο να θέσει βάσεις πρόκρισης.

Τον τελευταίο καιρό οι βυσσινί δεν τα πάνε και πολύ καλά στο πρωτάθλημα. Καταγράφουν βαθμολογικές απώλειες από ομάδες που κινδυνεύουν και υπάρχει μουρμούρα (Ομόνοια Αραδίππου 2-2, Ξυλοτύμπου 0-0).

Ένα καλό αποτέλεσμα σήμερα στο Δασάκι το θέλει πολύ και ο Σατσιάς, για να επανέλθει η ηρεμία. Ο Κύπριος τεχνικός που θα παρατάξει τη βασική του ομάδα θέλει γκολ μέσα στο Δασάκι. Στην προηγούμενη φάση, η Ένωση απέκλεισε τον Ερμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ