aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Δύο νίκες σε ένα μήνα στην έδρα του ΑΠΟΕΛ, γίνεται;

Εθνικός: Δύο νίκες σε ένα μήνα στην έδρα του ΑΠΟΕΛ, γίνεται;

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Με τη συνταγή της πρόσφατης νίκης του στο ΓΣΠ (3-2), στις 7 Φεβρουαρίου, ο Εθνικός θα ταξιδέψει σήμερα στη Λευκωσία για να αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ, με στόχο να κάνει και πάλι την έκπληξη.

Η ομάδα της Άχνας είναι και πάλι το αουτσάιντερ, αλλά ο Ηλίας Χαραλάμπους και οι παίκτες του είναι αποφασισμένοι να «χτυπήσουν» το παιχνίδι και να φύγουν με το διπλό από την έδρα του αντιπάλου τους.  Η αποστολή είναι δύσκολη, όμως στις τάξεις του Εθνικού επικρατεί πίστη και αισιοδοξία ακόμη και για το διπλό.

Ο Εθνικός είναι σε δύσκολη θέση με 22 βαθμούς και δεν έχει την πολυτέλεια να επιλέγει παιχνίδια, αφού για να παραμείνει στην πρώτη Κατηγορία θα πρέπει να κυνηγά βαθμολογικό κέρδος απέναντι σε όλους τους αντιπάλους. Προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΛ (1-2) και θα επιδιώξει τη νίκη κόντρα στον ΑΠΟΕΛ για να πάρει οξυγόνο.

Ο Μπογκατίνοφ εξέτισε την ποινή του, επιστρέφει και θα υπερασπιστεί την εστία του Εθνικού. Δεν υπολογίζεται ο Μιγκελίτο λόγω τραυματισμού, ενώ αποτελεί ερωτηματικό η παρουσία των Ουαλί και Μάιντεβατς. Ο Ηλίας Χαραλάμπους θα παρατάξει την ομάδα με αλλαγές. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Χριστοφή και Μάριος Ηλία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ