aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Διαγράφει ότι προηγήθηκε

Εθνικός: Διαγράφει ότι προηγήθηκε

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο λαβωμένος και «χτυπημένος» από το κορωνοϊό Εθνικός, υποδέχεται στο Δασάκι την Ομόνοια (16:00) και έχει ως στόχο τη νίκη. Η ομάδα της Άχνας είναι το αουτσάιντερ, αλλά διαχρονικά στην έδρα της έχει καλή παρουσία απέναντι στη σημερινή αντίπαλό της, της βάζει δύσκολα και θα επιδιώξει να αξιοποιήσει την έδρα της και να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα. Πέρσι ο Εθνικός, αν και έχασε στην έδρα του από την Ομόνοια έκανε το «μπαμ» στο ΓΣΠ φεύγοντας νικητής. Ο Εθνικός είναι σε δύσκολη θέση, θέλει βαθμούς και θα παίξει αποφασιστικά για τη νίκη, όπως τονίζουν στην ομάδα.

Όσον αφορά στην ενδεκάδα, είναι άγνωστες οι προθέσεις του Κλάφουριτς λόγω του κορωνοϊού που προσέβαλε αρκετούς παίκτες το προηγούμενο διάστημα. Ο Κροάτης τεχνικός είδε αρκετούς από τους παίκτες του να επιστρέφουν στις προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες. Το σίγουρο είναι πως θα χρησιμοποιήσει τους πιο έτοιμους. Οι Μπογκαντίνοφ, Μάριος Ηλία και Κονέ επιστρέφουν και δίνουν δυναμική στην ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ