aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Δεν συμπληρώνουν το ρόστερ, αλλά έχουν ενεργό ρόλο

Εθνικός: Δεν συμπληρώνουν το ρόστερ, αλλά έχουν ενεργό ρόλο

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Στον Εθνικό είναι έντονο το κυπριακό στοιχείο. Αρκετοί Κύπριοι ποδοσφαιριστές είναι στο ρόστερ και στελεχώνουν την ομάδα της Άχνας. Η διοίκηση έκανε πράξη τις εξαγγελίες της, για στήριξη του Κύπριου ποδοσφαιριστή.

Και για αγωνιστικούς αλλά και για οικονομικούς λόγους, απέδειξε περίτρανα ότι στηρίζει αλλά και επενδύει στον Κύπριο ποδοσφαιριστή. Δεν συμπληρώνουν απλώς το ρόστερ, αλλά έχουν ενεργό ρόλο και η συνεισφορά τους κρίνεται σημαντική.

Οι Μάριος Ηλία, Δημήτρης Χαραλάμπους, Χριστόφορος Χριστοφή, Γιώργος Παπαγεωργίου, Κωνσταντίνος Ηλία, Παύλος Κορέα, Δημήτρης Κυπριανού, Πέτρος Ιωάννου, είναι ανάμεσα στους Κύπριους παίκτες που πήραν χρόνο συμμετοχής στον Εθνικό.

Το περασμένο καλοκαίρι ο τεχνικός διευθυντής του Εθνικού Γιάννος Δημοσθένους, εκτός από ξένους πήρε στο Δασάκι και Κύπριους παίκτες. Οι Μ. Ηλία, Χαραλάμπους και Κορέα αποτέλεσαν προσθήκες στη μετεγγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ