aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Δεν πήγε ποτέ στο Τσίρειο

Εθνικός: Δεν πήγε ποτέ στο Τσίρειο

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο Εθνικός δεν… πήγε ποτέ στο Τσίρειο και αυτά που έδωσε, πήρε. Ήταν απογοητευτικός κόντρα στην ΑΕΛ, δέχθηκε άλλη μία ήττα και πλέον είναι σε δυσμενή θέση. Αυτό που πίκρανε περισσότερο τους ανθρώπους του Εθνικού είναι το ότι η ομάδα σε τόσο σημαντικό παιχνίδι πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση. Όση ικανοποίηση πρόσφερε η νίκη επί του Ολυμπιακού και η πρόκριση στην ημιτελική φάση του κυπέλλου, άλλη τόση απογοήτευση έφερε η τραγική εμφάνιση με την ΑΕΛ.

Στο ξεκίνημα του αγώνα άμυνα έμπαζε από παντού. Είχε μεγάλα κενά και το παιχνίδι ουσιαστικά χάθηκε πριν καν «ξεκινήσει». Στα πρώτα 12 λεπτά, ο Εθνικός δέχθηκε δύο γκολ και μετά… έτρεχε. Ο Χολ τραυματίστηκε στο πόδι όταν κατέβαινε από το λεωφορείο της ομάδας στο Τσίρειο από διερχόμενο αυτοκίνητο και δεν έπαιξε. Ο Εθνικός, μέσω ανακοίνωσης, ευχαρίστησε την ΑΕΛ και συγκεκριμένα τον επικεφαλής φυσιοθεραπευτή Γιώργο Ζαντή, όπως και τον ιατρό του Απόλλωνα Κυριάκο Κακαβελάκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ