aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Δεν φοβάται τον ΑΠΟΕΛ

Εθνικός: Δεν φοβάται τον ΑΠΟΕΛ

TOY ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο Εθνικός φιλοξενεί τον ΑΠΟΕΛ, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο. Προέρχεται από την εντός έδρα ήττα από την Πάφος FC και, όπως έχουν διαμορφωθεί τα βαθμολογικά δεδομένα, δεν έχει πολυτέλεια για περαιτέρω απώλειες βαθμών.  Πριν από την ήττα από την Πάφος FC η ομάδα της Άχνας μετρούσε πέντε συνεχόμενες νίκες και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να πάει χαμένη όλη αυτή η προσπάθεια. Εντός έδρας ο Εθνικός είναι πάντα δυνατός και θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί την απογοήτευση του ΑΠΟΕΛ από τον αποκλεισμό στο κύπελλο.

Το μήνυμα που βγαίνει από το Δασάκι είναι πως σε καμία περίπτωση δεν σηκώνει δεύτερη συνεχόμενη ήττα. Η ομάδα της Άχνας είναι στους 37 βαθμούς και δεν νιώθει άνετα στη βαθμολογία.

Σε σχέση με το προηγούμενο ματς, ο Ηλίας Χαραλάμπους θα προχώρησε σε αλλαγές στην ενδεκάδα. Ενδεχομένως να δώσει φανέλα βασικού στον Μάριο Ηλία ώστε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μάιντεβαντς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ