aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Δεν είχε ούτε αρχή, ούτε τέλος

Εθνικός: Δεν είχε ούτε αρχή, ούτε τέλος

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στο Δασάκι από τη νέα κακή εμφάνιση του Εθνικού και τη βαριά ήττα από τον Άρη. Σε άλλο ένα παιχνίδι, ο Εθνικός ήταν αγνώριστος και έπεσε αμαχητί. Δέχθηκε πολύ εύκολα την τέταρτη ήττα στο πρωτάθλημα σε πέντε παιχνίδια. Ο Άρης πέρασε εύκολα από το Δασάκι, όπως πέρασε και η ΠΑΕΕΚ, γεγονός που διευρύνει την ανησυχία.

Η ομάδα έμεινε στον πάτο της βαθμολογίας με μόλις ένα βαθμό. Εάν λάβουμε υπόψη ότι ακολουθούν τα παιχνίδια με τον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΛ, τότε τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα. Στο παιχνίδι με τον Άρη δεν ενόχλησε τόσο η ήττα όσο η νέα κακή εμφάνιση. Χωρίς δόση υπερβολής ο Εθνικός δεν είχε ούτε αρχή ούτε τέλος. Δέχθηκε άλλα τρία γκολ και έχει τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, ενώ για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δεν σκόραρε.

Η κακή πορεία του Εθνικού αγγίζει όλους. Τόσο τον Ηλία Χαραλάμπους όσο και τους ποδοσφαιριστές. Ο Κύπριος προπονητής, σαφώς απογοητευμένος, δήλωσε πως θα πάρει μέτρα για να διορθώσει την κατάσταση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ