aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Δεν αλλάζει την πετυχημένη συνταγή

Εθνικός: Δεν αλλάζει την πετυχημένη συνταγή

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Μεγάλο μερίδιο στην παραμονή του Εθνικού στην Α’ Κατηγορία έχει ο Ηλίας Χαραλάμπους. Ο Κύπριος προπονητής αποτέλεσε τον αναμορφωτή της ομάδας της Άχνας και εννοείται πως θα συνεχίσει στο Δασάκι άλλη μία σεζόν. Εξάλλου, ο πρόεδρος του Εθνικού, Κίκης Φιλίππου, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους με χαρακτηριστική δήλωση:

«Για μας είναι ευλογία ο Ηλίας Χαραλάμπους. Έκανε εξαιρετική δουλειά. Πετυχημένη συνταγή δεν την αλλάζεις με τίποτε. Έχουμε συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν». Με βάση, λοιπόν, αυτά τα δεδομένα, ο Κύπριος τεχνικός παραμένει το απόλυτο αφεντικό στο Δασάκι.

Επίσης, ο Κίκης Φιλίππου εξέφρασε τη μεγάλη του ικανοποίηση για τη δουλειά που έγινε τόσο από τον διευθυντή Ποδοσφαίρου Απόστολο Μακρίδη όσο και τον τεχνικό διευθυντή Γιάννο Δημοσθένους. Με αυτή του την κίνηση ο πρόεδρος έστειλε το μήνυμα ότι θα παραμείνουν στο πόστο τους.

Εν των μεταξύ, ο Ηλίας Χαραλάμπους ολοκληρώνει την προετοιμασία της ομάδας για το αυριανό αδιάφορο πλέον παιχνίδι με την Καρμιώτισσα. Μετά την οριστική «σωτηρία» της ομάδας, ο Κύπριος τεχνικός, τόσο στο αυριανό παιχνίδι όσο και στο τελευταίο με την Πάφος FC, θα αξιολογήσει κυρίως παίκτες που δεν έχουν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους, αντλώντας χρήσιμα συμπεράσματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ