aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Δεύτερο σερί τρίποντο για πρώτη φορά

Εθνικός: Δεύτερο σερί τρίποντο για πρώτη φορά

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα στη μάχη της παραμονής στην Α΄Κατηγορία θέλουν να κάνουν στον Εθνικό στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα στο Δασάκι. Μετά την πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό, την οποία συνδύασαν με τους τρεις βαθμούς της νίκης, οι ποδοσφαιριστές του Ηλία Χαραλάμπους είναι αποφασισμένοι να δώσουν συνέχεια απέναντι στους ερυθρόλευκους του Σάββα Δαμιανού και να πανηγυρίσουν, για πρώτη φορά φέτος, το δεύτερο σερί τρίποντό τους σε αγώνες πρωταθλήματος.

Η βαθμολογική θέση της προσφυγικής ομάδας δεν αφήνει περιθώρια για νέες απώλειες βαθμών, ελάχιστες μόλις στροφές πριν από το τέλος της α’ φάσης του πρωταθλήματος. Η προετοιμασία της ομάδας ενόψει του σημερινού σημαντικότατου αγώνα ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα και ο Κύπριος τεχνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του, συμπεριλαμβανομένων και των τεσσάρων νέων αποκτημάτων της ομάδας, οι οποίοι ήδη ενσωματώθηκαν στο ρόστερ και έδωσαν βοήθειες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ