aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Χρόνος σε όλους από τον κόουτς

Εθνικός: Χρόνος σε όλους από τον κόουτς

Χρήσιμα συμπεράσματα εξήγαγε ο Ηλίας Χαραλάμπους από την φιλική αναμέτρηση του Εθνικού με αντίπαλο την Ανόρθωση (0-2). Ήταν το πρώτο φιλικό του Εθνικού και ο Κύπριος τεχνικός είχε την ευκαιρία να δει αγωνιζόμενους για πρώτη φορά τους ποδοσφαιριστές του. Για πρώτο φιλικό ο Χαραλάμπους δήλωσε ικανοποιημένος. Οι φίλοι του Εθνικού είχαν και αυτή την πρώτη ευκαιρία να δουν τα νέα αποκτήματα.

Ο Κύπριος τεχνικός έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεση του. Στο πρώτο ημίχρονο χρησιμοποίησε τους Χριστοδούλου, Ιωάννου, Περατικό, Πηλέα, Χουντόμπιακ, Γκόρουπετς, Μ. Ηλία, Καρασάουκας, Ζάκπα, Μωϋσέως, Κουμή. Στο δεύτερο ημίχρονο χρησιμοποίησε τους Μπογκατίνοφ, Άδωνη, Κ. Ηλία, Δ. Χαραλάμπους, Ντόλεζαλ, Ιωάννου, Τολεμές, Κυπριανού, Φόλπρεχτ, Ταράσοφς, Σαββίδη.

Αύριο η αποστολή του Εθνικού θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.
Σε ότι αφορά στο πρόβλημα με την Αστυνομία των Βάσεων, που άναψε κόκκινο στην Ομόνοια για χρησιμοποίηση του Σταδίου στο Δασάκι ως έδρα της, ο εκπρόσωπος Τύπου Μάριος Μιτσίδης δήλωσε πως συνεχίζονται οι προσπάθειες και από την πλευρά της Ομόνοιας και από την πλευρά του Εθνικού για να διαφοροποιηθεί η θέση της διοίκησης των Βρετανικών Βάσεων.
Νίκος Μουλαζίμης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ