aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Χωρίς εφησυχασμό και ασπίδα το 3-1 του πρώτου αγώνα

Εθνικός: Χωρίς εφησυχασμό και ασπίδα το 3-1 του πρώτου αγώνα

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Με ασπίδα το 3-1 του πρώτου αγώνα στο Δασάκι, ο Εθνικός πάει στο Μακάρειο για να αναμετρηθεί με τη Δόξα (17:00, Cytavision1) στον σημερινό επαναληπτικό έχοντας τον τίτλο του φαβορί για την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου. Δεν εφησυχάζουν στην ομάδα της Άχνας και ο Μπαντία θα παρουσιάσει στο αρχικό σχήμα βασικές επιλογές.

Ο Ισπανός τεχνικός προειδοποίησε τους παίκτες του ότι τους περιμένει δύσκολος αγώνας. Πρώτιστος στόχος θα είναι η διατήρηση του μηδέν παθητικό. Η διάκριση στο κύπελλο είναι διαχρονικός στόχος για τους Αχνιώτες, παρόλο που τη δεδομένη στιγμή η προσοχή είναι στο πρωτάθλημα και στη διεκδίκηση της παραμονής στην Κατηγορία.

Το τελευταίο απόκτημα, ο Άμπραχαμ Γκονσάλες θα κάνει ντεμπούτο. Βασικοί θα είναι και τα άλλα τρία αποκτήματα, Ντούρις, Μάζουρεκ και Βοϊτσκόφσκι. Οι Ζάκπα, Περατικός, Κουμής, Ελουντού, Κυπριανού και Ντόλεζαλ είναι ποδοσφαιριστές που αναμένεται ότι θα πάρουν χρόνο συμμετοχής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ