aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Ασταμάτητος για παραμονή!

Εθνικός: Ασταμάτητος για παραμονή!

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Τρένο χωρίς φρένα μοιάζει ο Εθνικός, που μέτρησε πέμπτη συνεχόμενη νίκη στο ματς με την Καρμιώτισσα στο «Στέλιος Κυριακίδης». Άκρατος ενθουσιασμός επικρατεί στο Δασάκι, με την ομάδα του Ηλία Χαραλάμπους να «φωνάζει» εκ νέου πως είναι σε θέση να υλοποιήσει τον στόχο της παραμονής. Σ’ ένα ματς με σημαντικές απουσίες, όπως ήταν αυτές των Χουντόμπιακ, Ταρασόφς και Κ. Ηλία, είχε τις δυνάμεις και το σθένος να κάνει την ανατροπή και να φύγει με το «διπλό» από την Πάφο.

Είναι σημαντικό για τον Εθνικό που πήρε τους τρεις βαθμούς, σ’ ένα ματς που δεν πραγματοποίησε και την καλύτερη εμφάνιση, κυρίως αμυντικά, κάτι που σημείωσε ο Ηλίας Χαραλάμπους. Οι Περατικός και Κουμής πανηγύρισαν τα πρώτα τους γκολ με τη φανέλα του Εθνικού, ενώ οι Μ. Ηλία και Ουαλί έδειξαν σε άλλο ένα παιχνίδι την ποιότητά τους και είδαν και πάλι δίχτυα.

Πλέον, η ομάδα της Άχνας έχει το πάνω χέρι για την παραμονή στην Κατηγορία. Στον Εθνικό άρχισαν ήδη να σκέφτονται το αμέσως επόμενο παιχνίδι που είναι εντός έδρας με την Πάφος FC, την προσεχή Δευτέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ