aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: «Άσφαιρος» στα φιλικά ο Τολεμές, αλλά δεν ανησυχούν

Εθνικός: «Άσφαιρος» στα φιλικά ο Τολεμές, αλλά δεν ανησυχούν

Ο Φλοριάν Τολεμές δεν είδε δίχτυα στα φιλικά παιχνίδια του Εθνικού. Παραμένει «άσφαιρος». Ο Γάλλος επιθετικός αποκτήθηκε για να κάνει τη διαφορά στο γκολ. Το ότι όμως δεν έχει ξεμπλοκάρει μέχρι τώρα δεν προκαλεί ανησυχία στην ομάδα της Άχνας, όπως τονίζουν.

Η αξία του Γάλλου στράικερ είναι δεδομένη και στο Δασάκι ελπίζουν ότι θα δει δίχτυα στο πρωτάθλημα, εκεί που τα γκολ θα έχουν ιδιαίτερη αξία. Ο Τολεμές είναι για τα δύσκολα και τα επίσημα, διαμηνύουν στο Δασάκι. Ο Ηλίας Χαραλάμπους εμπιστεύεται απόλυτα τον έμπειρο επιθετικό. Άλλωστε είναι ο Κύπριος τεχνικός που εισηγήθηκε την απόκτησή του αφού τον γνωρίζει από την κοινή τους θητεία στην ΑΕΚ. Ο Γάλλος αναμένεται να είναι στις βασικές επιλογές του Κύπριου τεχνικού.

Εξάλλου, αύριο ο Εθνικός θα δώσει το τελευταίο του φιλικό παιχνίδι πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα. Θα φιλοξενήσει τη Δόξα, με τον Ηλία Χαραλάμπους να προτίθεται να δοκιμάσει ενδεκάδα πρωταθλήματος.
Νίκος Μουλαζίμης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ