aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΕθνικός-Άρης: Μια «Χ»αρά τους έκατσε! (video)

Εθνικός-Άρης: Μια «Χ»αρά τους έκατσε! (video)

Ο Εθνικός Άχνας και ο Άρης πήραν σήμερα από έναν βαθμό στο μεταξύ τους παιχνίδι που διεξήχθη στο Δασάκι και σίγουρα δεν θα αισθάνονται απογοητευμένοι από το τελικό αποτέλεσμα. Οι μεν γηπεδούχοι ανέβηκαν στη δεύτερη θέση του δέυτερου ομίλου με 40 βαθμούς, μετά την ήττα της Νέας Σαλαμίνας από τον Ερμή, ενώ οι δε φιλοξενούμενοι πρόσθεσαν άλλο ένα λιθαράκι στην προσπάθεια τους για αποφυγή του υποβιβασμού. Πλέον, η ομάδα του Νικόλα Μαρτίδη είναι στους 38 βαθμούς και στο +7 από την τελευταία θέση όπου βρίσκεται η Δόξα.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο, από πλευράς θεάματος και ευκαιριών, με τον Άρη να ανοίγει το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με κοντινή προβολή του Αντωνίου και τον Εθνικό Άχνας να ισοφαρίζει στο 40′ με τον Κατσαράβα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μία μεγάλη ευκαιρία για να φύγουν νικητές από το Δασάκι, αλλά στο 72ο λεπτό ο Γκονσάλες σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Πρότσεκ και έχασε μία μεγάλη ευκαιρία για να χαρίσει τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του. Την επόμενη αγωνιστική ο Ερμής υποδέχεται τον Άρη και ο Εθνικός τη Δόξα.

Εθνικός Άχνας (Βάλντας Ιβανάουσκας): Πρότσεκ, Φιλίποφ, Κρατσούνοφ, Ντόβπνια, Τσικάρσκι, Ενέσκου, Αρέστη (46′ Αράμπαλ), Πινσέλι (81′ Παπαγεωργίου), Κυπριανού (74′ Γκαβρίλα), Κιπιάνι, Κατσαράβα.

Άρης (Νικόλας Μαρτίδης): Γιαννακόπουλος, Κυριάκου (60′ Φράγκος), Θεοφίλου (46′ Ευσταθίου), Βέλνα, Ράντου, Παχίπης, Αουρέλιο, Γιούσεφ (46′ Γκονσάλες), Αντωνίου, Μάρτινς, Μαραγκουδάκης.

Σκόρερ: Κατσιαραβά 40′ / Αντωνίου 4′

Κίτρινες: Αράμπαλ, Κατσιαραβά

Αποβολές:

Γήπεδο: Δασάκι

Διαιτητής: Σκαπούλλης Χαράλαμπος

Α’ Βοηθός: Λαζάρου Ιωάννης

Β’ Βοηθός: Σάββα Γιώργος

4ος: Νεοφύτου Νεόφυτος

Παρατηρητής Διαιτησίας: Αργυρού Μιχάλης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ