aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Αρχίζει το χτίσιμο επί ελληνικού εδάφους

Εθνικός: Αρχίζει το χτίσιμο επί ελληνικού εδάφους

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Στην Ελλάδα ταξιδεύει σήμερα η αποστολή του Εθνικού, όπου θα διανυθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Η ομάδα της Άχνας που ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο στην Κύπρο με φιλική ήττα από την Ανόρθωση (0-2), θα δει επί ελληνικού εδάφους ξανά τους παίκτες του αγωνιζόμενους σε φιλικά τεστ, διαμορφώνοντας καλύτερη άποψη για το έμψυχο δυναμικό που έχει στη διάθεση του.

Υπενθυμίζουμε πως αποκτήθηκαν 8 ποδοσφαιριστές (Καράουσκς, Αμπντουλάγιεφ, Ιωάννου, Χριστοδούλου, Τολεμές, Φόλμπρεχτ, Άδωνη, Πηλέας) και έφυγαν 11. Καταβάλλονται προσπάθειες για απόκτηση άλλων 3 ποδοσφαιριστών.

Εξάλλου, ο Εθνικός δεν τα βάζει κάτω. Επιμένει να αλλάξει απόφαση η αστυνομία των Βάσεων και να επιτραπεί στην Ομόνοια να χρησιμοποιεί το Δασάκι, αφού η ομάδα της Αχνας θα χάσει ένα πάρα πολύ σημαντικό ποσό. Μάλιστα, το Κοινοτικό Συμβούλιο της Άχνας εξέδωσε ανακοίνωση, κάνοντας λόγο για πολίτες δεύτερης κατηγορίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ