aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: «Αποφασισμένοι για την πρόκριση» (αποστολή με Ομόνοια)

Εθνικός: «Αποφασισμένοι για την πρόκριση» (αποστολή με Ομόνοια)

Με ανακοίνωση του ο Εθνικός Άχνας ενημερώνει για την αποστολή της ομάδας στο σημερινό αγώνα με την Ομόνοια στο πλαίσιο του Κυπέλλου, αλλά και για τους στόχους του στον αγώνα.

Η ανακοίνωση του Εθνικού:

«Σήμερα η ομάδας μας υποδέχεται την Ομόνοια στις 17:00 στο Δασάκι για τον επαναληπτικού αγώνα Κυπέλλου.

Το 0-0 του πρώτου αγώνα δίνει το δικαίωμα στην ομάδα μας να ελπίζει στην πρόκριση απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του Θεσμού.

Η ομάδα μας θέλει να εκμεταλλευτεί τη δυναμική της έδρας της αφού όπως έχει αποδείξει τίποτα δεν είναι απίθανο στο Δασάκι. Παρά το φορτωμένο πρόγραμμα των τελευταίων εβδομάδων, όλοι στο Δασάκι είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να διεκδικήσουν την πρόκριση.

Η αποστολή της ομάδας μας θα είναι η εξής: Bogatinov, Procek, Χάτζιαρος, Filipov, Cikarski, Μουλαζίμης, Κυπριανού, Krachunov, Dovbnya, Stoychev, Illuridze, Πογιατζής, Arrabal, Αρέστη, Χατζηβασίλης, Kipiani, Zelaya, Kacharava, Enescu, Gavrilla, Παπαγεωργίου και Ηλία.

Εκτός απόστολης θα βρίσκεται ο τιμωρημένος Πινσέλι.

Διατητής του αγώνα θα είναι ο Λούκας Σωτηρίου και Βοηθοί οι Στέλιος Νικήτα και Κυριάκος Κυριάκου. Τέταρτος θα είναι ο Γιώργος Νικολάου και Παρατηρητής ο Παναγιώτης Γερασίμου.

Η παρουσία των φίλων της ομάδας μας θα είναι ανεκτίμητη και καθοριστική σε αυτό το δύσκολο αγώνα. Τους καλούμε να παρευρεθούν στο γήπεδο δίπλα στην ομάδα μας για την υπέρβαση!»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ