aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Ανεβαίνει ο ρυθμός ενόψει του τελικού

Εθνικός: Ανεβαίνει ο ρυθμός ενόψει του τελικού

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Στο Δασάκι Άχνας ζουν και αναπνέουν για τον τελικό κυπέλλου. Μπορεί η ομάδα να έπεσε στην β΄ κατηγορία αλλά υπάρχει «τρέλα» με τη μεγάλη γιορτή που ρίχνει την αυλαία της σεζόν. Μετά από 20 χρόνια ο Εθνικός είναι ξανά σε τελικό και μάλιστα αυτή τη φορά θέλει να κατακτήσει το τρόπαιο. Φυσιολογικά λοιπόν, δύο ημέρες πριν τη σέντρα, ανεβάζει το ρυθμό ο Αντρέι Ράζριτς.

Ο Σλοβένος τεχνικός προετοιμάζει εντατικά την ομάδα του για να κτυπήσει το κύπελο και κόντρα σε όλα τα προγνωστικά θα προσπαθήσει να κάνει την μεγάλη έκπληξη. Ο κόουτς θα επαναφέρει το βασικό του σχήμα στον τελικό και ο Εθνικός θα πάει πάνοπλος την Τετάρτη στο Γ.Σ.Π.

Οι Ντούρις, Χριστοδούλου, Άμπραχαμ, Βοϊτσκόφσκι, που δεν αγωνίστηκαν καθόλου με αντίπαλο την ΑΕΛ, αλλά και ο Θωμάς Ιωάννου που αγωνίστηκε ως αλλαγή, ετοιμάζονται για να πάρουν φανέλα βασικού. Οι Ντούρις και Βοϊτσκόφσκι θα πάνε ξεκούραστοι στον τελικό και σε αυτούς ποντάρει πάρα πολλά ο Αντρέι Ράζριτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ