aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Ανάγκη για βαθμολογικό όφελος

Εθνικός: Ανάγκη για βαθμολογικό όφελος

TOY ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Παρά τα σημάδια βελτίωσης που έδειξε ο Εθνικός Άχνας με τον Ηλία Χαραλάμπους στον πάγκο του, το δύσκολο πρόγραμμα έφερε τρεις σερί ήττες απέναντι σε Ανόρθωση, Απόλλωνα και Ομόνοια. Οι Αχνιώτες θέλουν στον σημερινό (16:00) αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο Στάδιο να βάλουν τέλος στα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα.

Η δυσμενής βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται ο Εθνικός δεν αφήνει περιθώρια για ακόμα μια ήττα, ενώ με δεδομένο το γεγονός ότι ακολουθούν κι άλλα δύσκολα παιχνίδια με αντιπάλους ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ και ΑΕΛ, κρίνεται αναγκαίο το βαθμολογικό κέρδος από τον σημερινό αγώνα.

Στο φετινό πρωτάθλημα η προσφυγική ομάδα είναι η μοναδική χωρίς εκτός έδρας νίκη. Σε δέκα αγώνες μακριά από το Δασάκι μετρά πέντε ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες. Αυτό δίνει επιπλέον κίνητρο στους ποδοσφαιριστές του Εθνικού κόντρα στους μαυροπράσινους για να πάρουν το φετινό «παρθενικό» τους τρίποντο ως φιλοξενούμενοι. Στο αρχικό σχήμα αναμένεται να επιστρέψουν οι Ιμπραΐμ Κονέ και Γκόμπα Ζάκπα, οι οποίοι θα πλαισιώσουν τον Μάριο Ηλία στην επίθεση.

Στη διάθεση του Ηλία Χαραλάμπους τέθηκε και ο νεοαποκτηθείς με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΛ Αντρίγια Μάιντεβατς, που αποτελεί την τέταρτη μετεγγραφή του Εθνικού Άχνας, μετά τους Ιντίρ Ουαλί, Χέλιος Σεσόλο και Ίγκορ Ταράσοφς, και χθες πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα. Αντίθετα, εκτός πλάνων του Κύπριου τεχνικού λόγω καρτών είναι ο Δημήτρης Κυπριανού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ