aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Αδιαπραγμάτευτος στόχος η νίκη

Εθνικός: Αδιαπραγμάτευτος στόχος η νίκη

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα ψάχνει ο Εθνικός, που φιλοξενεί τον Άρη στο Δασάκι (17:00, Cytavision1). Θέλει νίκη για νέο ξεκίνημα. Ο Εθνικός έχει ένα βαθμό από την εκτός έδρας ισοπαλία με τη Δόξα (0-0) την προηγούμενη αγωνιστική. Μέσα στην έδρα του δεν τον παίρνει άλλη απώλεια βαθμών, θέλοντας να κάνει βαθμολογικό άλμα αφού βρίσκεται στην τελευταία θέση.

Ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος απέναντι στον Άρη, που κέρδισε την Ανόρθωση την προηγούμενη αγωνιστική. Ο Ηλίας Χαραλάμπους και οι ποδοσφαιριστές του παρουσιάζονται αποφασισμένοι για καλή εμφάνιση και κυρίως επιτυχία. Ο τεχνικός του Εθνικού θα προβεί σε κάποιες αλλαγές. Οι Ελουντού, Ασούμπρε, Κουμής, Ιωάννου, Φόλμπρεχτ διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα. Μπογκατίνοφ, Γκούροπετς, Ταράσοφς, Χολ, Περατικός, Χουντόμπιακ, Μ. Ηλία είναι μεταξύ αυτών που θα βρίσκονται στο αρχικό σχήμα. Εκτός θα είναι και πάλι οι τραυματίες Ντόλεζαλ και Καρασάουσκας.
Νίκος Μουλαζίμης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ