aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός Άχνας: Ξέρει καλά τη Δόξα

Εθνικός Άχνας: Ξέρει καλά τη Δόξα

Τίποτα δεν αφήνει στην τύχη ο Γιώτης Εγκωμίτης και έχει ήδη αρχίσει εδώ και ημέρες την προετοιμασία του Εθνικού για την αναμέτρηση που ακολουθεί με τη Δόξα. Ο Κύπριος τεχνικός έχει παρακολουθήσει διά ζώσης την ομάδα της Κατωκοπιάς στον αγώνα με τον Ολυμπιακό (1-1). Έτσι, μαζί με τους συνεργάτες του καταγράφουν τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία της επερχόμενης αντιπάλου, για να μπορέσουν να την αντιμετωπίσουν όσο γίνεται πιο αποτελεσματικά.

Η διακοπή του πρωταθλήματος είναι καλή συγκυρία για τα τελευταία αποκτήματα ώστε να προσαρμοστούν και να μάθουν καλύτερα τα «θέλω» του Εγκωμίτη. Ο Ντεϊβίσον είναι λογικό να θέλει λίγο χρόνο περισσότερο, μιας και τώρα ήρθε στην ομάδα της Άχνας και θα χρειαστεί κάποιες ημέρες για να προσαρμοστεί και να μάθει αγωνιστικά τους νέους συμπαίκτες του.

Γενικά, στο Δασάκι υπάρχει πολύ καλό κλίμα και συνάμα ένα σύνολο το οποίο έχει δυνατότητες για να πετύχει τους στόχους του. Με την ενίσχυση στην επίθεση με τον Μάριο Ηλία αλλά και στην άμυνα με τον Ντεϊβίσον, ο Εθνικός απέκτησε ποιοτικές επιλογές και παίκτες που θα διεκδικήσουν φανέλα βασικού πολύ σύντομα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ