aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός Άχνας: Το θετικό ενόψει Ανόρθωσης

Εθνικός Άχνας: Το θετικό ενόψει Ανόρθωσης

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα με την Ανόρθωση άρχισε χθες (18/11) ο Εθνικός Άχνας. Η ομάδα του Γιώτη Εγκωμίτη πήρε ανάσες το Σαββατοκύριακο και πλέον στρέφει την προσοχή της αποκλειστικά στην αναμέτρηση της Κυριακής. Στόχος της είναι να παρουσιάσει σημαντική βελτίωση στο γήπεδο, να αποφύγει τα μεγάλα κενά διαστήματα και να διεκδικήσει βαθμολογικό όφελος.

Πιθανόν η αναμέτρηση με την Ανόρθωση να είναι και η πιο δύσκολη στην έως σήμερα πορεία της στο πρωτάθλημα, όμως θα επιδιώξει να ζορίσει την ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια και να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί.

Το θετικό για τον Κύπριο τεχνικό είναι ότι για την ώρα δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεσή του. Δεν πρέπει να αποκλείουμε το ενδεχόμενο ακόμη και να δούμε αλλαγή σχηματισμού σε μία προσπάθεια να υπάρξει όσο το δυνατόν καλύτερη αντιμετώπιση της μεγάλης αντιπάλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ