aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός Άχνας: Το δίλημμα και ο στόχος...

Εθνικός Άχνας: Το δίλημμα και ο στόχος…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Εθνικού Άχνας για τον εκτός έδρας αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Ολυμπιακό. Μια αναμέτρηση με υψηλό βαθμό δυσκολίας. Όχι μόνο γιατί ο αντίπαλος «καίγεται» για τη νίκη, αλλά και επειδή η ομάδα της Άχνας έχει άσχημη προϊστορία απέναντι στους μαυροπράσινους εκτός έδρας, μιας και έχει 13 χρόνια να κερδίσει.

Η ήττα από την Ομόνοια έφερε κάποια στεναχώρια και απογοήτευση, όμως ταυτόχρονα δίνει επιπλέον κίνητρο στους παίκτες του Γιώτη Εγκωμίτη για να τα δώσουν όλα στο επερχόμενο ματς. Το γεγονός ότι δεν υπάρχουν ιδιαίτερα οικονομικά προβλήματα είναι κάτι που του λύνει τα χέρια, ενώ ταυτόχρονα προκαλεί και ένα ερωτηματικό.

Ο νεαρός Ιωάννου που έπαιξε βασικός στο κέντρο της άμυνας τα πήγε αρκετά καλά και δεν είναι απίθανό να διατηρηθεί στην ενδεκάδα. Βέβαια, επιστρέφει ο Μαρκόσκι και ο Εγκωμίτης καλείται να πάρει τις αποφάσεις του.

Αλλαγή είναι πιθανόν να γίνει και στη μεσαία γραμμή, ενώ δύσκολα αλλάζει την επίθεση ο Κύπριος τεχνικός. Μέχρι την Κυριακή πιθανόν να δείξει τις προθέσεις της στις προπονήσεις η τεχνική ηγεσία. Πάντως, ακόμη και ένα βαθμό να πάρει ο Εθνικός στο Μακάρειο δεν θα είναι καθόλου άσχημο αποτέλεσμα. Αντίθετα θα διατηρήσει τη διαφορά από τον Ολυμπιακό και θα κρατήσει σημαντική απόσταση από τις ομάδες της επικίνδυνης ζώνης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ