aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός Άχνας: Θέλει να του βάλει δύσκολα...

Εθνικός Άχνας: Θέλει να του βάλει δύσκολα…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα δίνει ελπίδες πρόκρισης στην ομάδα της Άχνας θα επιδιώξει ο Εθνικός στην σημερινή δύσκολη του έξοδο απέναντι στον Απόλλωνα. Η ομάδα του Κλάφουριτς θα προσπαθήσει με καλή άμυνα να ζορίσει την ομάδα της Λεμεσού, να εκμεταλλευθεί την κακή ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται ο αντίπαλος της και να παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι αρκετά καλό και αναμένεται ότι ο Κροάτης τεχνικός να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα του. Δεν είναι ακόμη σίγουρο ποιες θα είναι αυτές οι αλλαγές και αν θα διατηρήσει την τριάδα στα στόπερ ή αν θα πάει με τετράδα, όμως είναι δεδομένο ότι θα προσπαθήσει να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις θέλοντας να εκμεταλλευθεί την ταχύτητα που έχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές. Αυτό που ζητά ο Κλάφουριτς από τους παίκτες του είναι να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και να αποφύγουν τα εύκολα λάθη τα οποία μπορούν να  στοιχίσουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ