aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός Άχνας: Θέλει να κρατήσει «ζωντανό» το όνειρο…

Εθνικός Άχνας: Θέλει να κρατήσει «ζωντανό» το όνειρο…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (0-1) ανήκει στο παρελθόν για τον Εθνικό. Η ήττα έφερε τεράστια κατήφεια και απογοήτευση, όμως, οι μπλε είναι υποχρεωμένοι να το αφήσουν πίσω τους, να δουν τα λάθη που έκαναν και να επικεντρωθούν στο πώς θα βελτιωθούν για να μπορέσουν να βρουν τρόπους να αποδώσουν καλύτερα και να ανεβάσουν την απόδοσή τους.

Στα παιχνίδια με την ετικέτα του αουτσάιντερ, οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού είναι είναι πιο απελευθερωμένοι, δεν τους πνίγει το άγχος και η πίεση, κι αυτό λειτουργεί υπέρ της ομάδας. Αυτό θα προσπαθήσει να κάνει στον μεθαυριανό αγώνα με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο για το Κύπελλο. Να πάει χωρίς άγχος και πίεση και να παλέψει για ένα καλό αποτέλεσμα που θα δίνει ελπίδες πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Σίγουρα, ένα εκτός έδρας γκολ θα είναι πολύ σημαντικό για τον Εθνικό, όμως, η αλήθεια είναι ότι η προσοχή είναι στραμμένη περισσότερο στο πρωτάθλημα και όχι στο Κύπελλο. Εκεί όπου ο Εθνικός έχει να αντιμετωπίσει την Ανόρθωση εντός έδρας και την τελευταία αγωνιστική της α’ φάσης την ΑΕΛ στο Τσίρειο.

Αγωνιστικά, είναι αμφίβολοι ο Κροάτης μέσος Μπάμπιτς και ο Κορέα, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ματς με τον Ολυμπιακό. Δεν αποκλείεται ο Κλάφουριτς στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα να κάνει κάποιες αλλαγές, ρίχνοντας στο ματς και τον Πρόγιτς για πρώτη φορά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ