aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός Άχνας: Θα το παλέψει, αλλά μάλλον με αλλαγές

Εθνικός Άχνας: Θα το παλέψει, αλλά μάλλον με αλλαγές

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Οι πιθανότητες να κάνει την έκπληξη ο Εθνικός και να προκριθεί στα ημιτελικά του κυπέλλου δεν είναι πολλές. Από τη στιγμή που απέναντι του έχει τον Απόλλωνα, που είναι πληγωμένος από τις συνεχόμενες αποτυχίες, τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα.

Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα της Άχνας επικεντρώνεται περισσότερο στην προσπάθεια που κάνει για την αποφυγή της διαβάθμισης. Το κύπελλο δεν αποτελεί προτεραιότητα σε καμία περίπτωση, γι’ αυτό και αύριο είναι πολύ πιθανό ο Κλάφουριτς να κάνει κάποιες αλλαγές, ίσως και δοκιμές. Είναι ξεκάθαρο ότι η εικόνα των γαλάζιων σε σχέση με το τελευταίο ματς απέναντι στον Ολυμπιακό (0-1) πρέπει να είναι πολύ διαφορετική.

Αυτό είναι που θέλει να περάσει στους παίκτες του ο Κροάτης τεχνικός και κυρίως να καταφέρει να τους αποβάλει την πίεση και το άγχος που έχουν για το αποτέλεσμα, που φαίνεται να «πνίγει» την ομάδα της Άχνας. Γίνεται μία προσπάθεια να ξεχαστεί το αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό και να υπάρξει νέα αρχή, αν είναι δυνατό ακόμη και από το παιχνίδι κυπέλλου με τον Απόλλωνα.

Απαρτία

Ευχάριστα είναι τα νέα αναφορικά με τα αγωνιστικά δεδομένα του Εθνικού. Στη χθεσινή προπόνηση έλαβαν μέρος τόσο ο Μπάμπιτς όσο και ο Κορέα, έτσι αναμένεται να είναι στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Για την ώρα όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι, έτσι ο Κλάφουριτς θα έχει στα χέρια του πλειάδα επιλογών για να παρατάξει την ομάδα του όπως ο ίδιος επιθυμεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ