aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός Άχνας: Ψάχνει ένα μικρό θαύμα

Εθνικός Άχνας: Ψάχνει ένα μικρό θαύμα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μετά την προχθεσινή πρόκριση στο κύπελλο επί του Διγενή Μόρφου, ο Εθνικός έχει στρέψει την προσοχή του στο πρωτάθλημα και στο μεθαυριανό παιχνίδι με την Ομόνοια στο ΓΣΠ. Με επίγνωση ότι θα είναι το μεγάλο αουτσάιντερ, θα πάει στη Λευκωσία στοχεύοντας σε βαθμολογικό όφελος.

Θέλει να παλέψει για μία καλή εμφάνιση που θα του δώσει ψυχολογία ενόψει και του επόμενου σημαντικού αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Δασάκι, ενώ αν έρθει και η έκπληξη θα είναι καλοδεχούμενη.

Εκτός πλάνου για το ματς με το «τριφύλλι» είναι ο «κιτρινισμένος» Βανσάν Λαμπάν και έως χθες δεν αναφέρονταν άλλα αγωνιστικά προβλήματα από τους μπλε. Μάλιστα, αναμένεται πως θα είναι στη διάθεση του Ντέαν Κλάφουρις και το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα της ομάδας της Άχνας, ο αριστερός μπακ Γιόσιπ Πρότζικ.

Αναφορικά με την ενδεκάδα, ετοιμάζονται αλλαγές από την τεχνική ηγεσία, με στόχο να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός ο Εθνικός μεθαύριο. Το γεγονός ότι έπεσε μετά από πολλές εβδομάδες στη ζώνη του υποβιβασμού δεν προκαλεί έξτρα πίεση, μιας και υπάρχει πίστη στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών.

Εν τω μεταξύ, αναφορικά με το προχθεσινό ματς με τον Διγενή, οι μπλε είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την παρουσία αρκετών νεαρών, στους οποίους δόθηκε ευκαιρία. Οι Ιωάννου, Κορέα, Κ. Ηλία και Κουσιάππας είχαν πολύ καλή παρουσία και αυτό είναι κάτι που ικανοποίησε τον Κροάτη προπονητή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ