aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός Άχνας: Προέχει η άμυνα…

Εθνικός Άχνας: Προέχει η άμυνα…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Αν κάτι είναι που πρέπει να βελτιώσει ο Εθνικός ενόψει του αυριανού δύσκολου αγώνα με τον Απόλλωνα αυτό είναι η αμυντική του λειτουργία. Μπορεί η ομάδα της Άχνας να άρχισε το πρωτάθλημα πολύ καλά έχοντας επτά βαθμούς στα τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής, όμως έχει ήδη δεχθεί εννέα τέρματα και μόλις μία φορά κράτησε ανέπαφη την εστία της.

Αυτό είναι ένα από τα στοιχεία που δούλεψε τις προηγούμενες μέρες στις προπονήσεις η τεχνική ηγεσία μαζί με τους παίκτες, μιας και απέναντι σε ένα αντίπαλο με επιθετικές αρετές και ταχύτητα όπως είναι ο Απόλλων, επιβάλλεται να παρουσιαστεί η ομάδα σοβαρή και σωστά διαβασμένη στον αγωνιστικό χώρο. Κόντρα στην ΑΕΚ υπήρξε έλλειψη συγκέντρωσης σε πολλά σημεία του αγώνα και αυτό στοίχισε.

Αν η ομάδα του Γιώτη Εγκωμίτη θέλει να έχει τύχη στο ματς και να παλέψει για το κέρδος θα πρέπει να μειώσει αισθητά την έλλειψη συγκέντρωσης και να είναι προσηλωμένη σε όλο το ματς. Επιθετικά ο Εθνικός έδειξε ότι και μπορεί να φτιάξει φάσεις αλλά και να σκοράρει. Επομένως αν βελτιώσει την αμυντική του λειτουργία θα είναι σε θέση να αυξήσει και τις πιθανότητες για να πάρει βαθμολογικό όφελος. Αγωνιστικά η τεχνική ηγεσία δεν έχει να αντιμετωπίσει αγωνιστικά προβλήματα και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι κανονικά στη διάθεση του Εγκωμίτη. Ο Λαμπάν προπονείται κανονικά τις τελευταίες μέρες και διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα μετά και την πρεμιέρα κόντρα στην ΕΝΠ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ