aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός Άχνας: Παράταση άδειας μέχρι νεωτέρας…

Εθνικός Άχνας: Παράταση άδειας μέχρι νεωτέρας…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ο Εθνικός Άχνας βλέποντας τα νέα μέτρα που έχουν παρθεί και την όλη κατάσταση που επικρατεί αποφάσισε όπως παρατείνει την άδεια στους ποδοσφαιριστές του μέχρι και την Τετάρτη. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες με τα σημερινά δεδομένα πολύ δύσκολα θα επιστρέψουν σύντομα στις προπονήσεις και πολύ πιθανό θα υπάρξει παράταση της άδειας.

Άπαντες στην ομάδα της Άχνας παρακολουθούν τις εξελίξεις με αγωνία, ενώ όλοι οι εργαζόμενοι στο σύλλογο έχουν πάρει οδηγίες όπως μένουν στο σπίτι τους για να προστατεύσουν τους εαυτούς τους αλλά και τα πρόσωπα με τα οποία έρχονται σε επαφή. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποιες θα είναι οι επόμενες ενέργειες και τα πάντα μένουν στάσιμα στο Δασάκι.

Εκεί, που δειλά-δειλά είχε αρχίσει η ομάδα να κάνει σκέψεις για την επόμενη σεζόν και να γίνονται κάποιες ενέργειες με συγκεκριμένους παίκτες, όλα μπαίνουν στο «ψυγείο» μέχρι νεωτέρας. Κανείς δεν έχει διάθεση να μιλήσει για προγραμματισμό και ποδόσφαιρο, όλοι θέτουν ως προτεραιότητα το θέμα της υγείας και όποιες σκέψεις έγιναν μπαίνουν στο συρτάρι αναμένοντας επί της ουσίας τα επόμενα βήματα που θα γίνουν με την εξάπλωση του κορωνοϊού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ