aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός Άχνας: O Σάντος προσθέτει εμπειρία

Εθνικός Άχνας: O Σάντος προσθέτει εμπειρία

Το πρώτο μετεγγραφικό «χτύπημα» του Εθνικού προέρχεται από την Πορτογαλία. Το σωματείο της Άχνας πρόσθεσε στη μεσαία γραμμή της ομάδας εμπειρία με την προσθήκη του 33χρονου Πορτογάλου «κόφτη», Γκονσάλο Σάντος.

«Η διοίκηση του Εθνικού́ Άχνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή Γκονσάλο Χοσέ Γκονσάλβες ντο Σάντος. Καλωσορίζουμε τον ποδοσφαιριστή στην οικογένεια του Εθνικού. Συνεχίζουμε», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο Σάντος αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα στην Εστορίλ, όπου θήτευσε την τελευταία τριετία με απολογισμό 51 συμμετοχές, ενώ ήταν και ο αρχηγός της. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής μπορεί να δώσει λύσεις και ως κεντρικός αμυντικός, ενώ παλαιότερα έπαιξε στις Άβες και Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής είναι γνώριμος στον Κλάφουριτς από το πέρασμα του στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ τις σεζόν 2014-17 όπου είχε 40 συμμετοχές. Πέρσι είχε με την Εστορίλ στη Β’ Κατηγορία Πορτογαλίας 16 συμμετοχές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ