aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός Άχνας: Ο Κοστόφσκι και οι συμπτώσεις

Εθνικός Άχνας: Ο Κοστόφσκι και οι συμπτώσεις

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ο Γιόβαν Κοστόφσκι αποτελεί ένα από τα βασικά εργαλεία του Εθνικού στο τρέχον πρωτάθλημα. Ο έμπειρος επιθετικός έχει αγωνιστεί στα 14 από τα 16 παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα της Άχνας στο πρωτάθλημα, ήταν σε όλα βασικός και έχει πετύχει τέσσερα τέρματα. Κόντρα στον Απόλλωνα, την ερχόμενη Κυριακή στο Τσίρειο, δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής μιας και είναι τιμωρημένος.

Τι έκανε όμως ο Εθνικός στα δυο ματς που έδωσε χωρίς τον Σκοπιανό επιθετικό; Η σύμπτωση είναι ότι και τα δυο ματς που απουσίασε ήταν επίσης εκτός έδρας. Επίσης, μία άλλη σύμπτωση είναι ότι και οι δυο αυτοί αγώνες ήταν απέναντι σε ομάδες που παλεύουν για τον τίτλο με την ομάδα να γνωρίζει την ήττα. Με την Ανόρθωση (ήττα με 2-1) και με τον ΑΠΟΕΛ (2-0). Και ασφαλώς οι μπλε εύχονται να μην τριτώσει το κακό.

Πάντως, η απουσία του Κοστόφσκι στην επίθεση είναι σημαντική, όπως και του Χριστοφή που είναι επίσης τιμωρημένος και θα μείνει εκτός από την δύσκολη αποστολή κόντρα στον Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ