aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός Άχνας: Να αξιοποιήσει την έδρα του

Εθνικός Άχνας: Να αξιοποιήσει την έδρα του

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Οι Πάφος FC και Ολυμπιακός νίκησε προψές και ψες αντιστοίχως, κάτι που έφερε τον Εθνικό στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αυτό που θέλει είναι να επιστρέψει στις νίκες και να πάρει τη νίκη απέναντι στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου, ενδεχόμενο που θα του δώσει τεράστια ανάσα. Βαθμολογική και ψυχολογική.

Η ομάδα της Άχνας θέλει να αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα και να πάρει το τρίποντο αφήνοντας έτσι την αντίπαλό του οκτώ βαθμούς μακριά, βυθίζοντάς την ακόμη περισσότερο στα χαμηλά και στη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Γιώτης Εγκωμίτης δεν μπορεί να υπολογίζει στον Κουντόμπιακ, που είναι τραυματίας, ενώ όλοι οι άλλοι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπογκατίνοφ, δεξιός μπακ ο Κυπριανού, αριστερός ο Χριστοφή και κεντρικοί αμυντικοί οι Ντεϊβίσον και Μαρκόφσκι. Στη μεσαία γραμμή θα κινούνται οι Λαμπάν, Μιγκελίτο και Παπαγεωργίου, ενώ θέση διεκδικεί και ο Γκλομπάρτ. Δεξιά της επίθεσης είναι πιθανόν να παίξει ο Μάριος Ηλία, αριστερά θα κινείται ο Κονέ και στην κορυφή ο Κοστόφσκι.

Το παιχνίδι είναι σημαντικό για την ομάδα του Εθνικού και η διοίκησή του θεωρεί πως είναι απαραίτητο οι λίγοι φίλοι του να τον στηρίξουν. Οι μπλε αναγνωρίζουν ότι το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα είναι σημαντικό ενόψει της συνέχειας. Χρειάζεται συγκέντρωση, καθαρό μυαλό και σωστή τελική πάσα. Κάτι που έλειψε κάπως στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ