aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός Άχνας: Μια ανάσα από ακραίο επιθετικό

Εθνικός Άχνας: Μια ανάσα από ακραίο επιθετικό

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Πολύ κοντά στην υλοποίηση μίας ακόμη μετεγγραφής βρίσκεται ο Εθνικός Άχνας. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, πρόκειται για ακραίο επιθετικό ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και στην κορυφή της επίθεσης. Πιθανόν ακόμη και σήμερα να οριστικοποιηθεί η απόκτησή του. Σε επικοινωνία που είχαμε με τον τεχνικό διευθυντή του Εθνικού Άχνας, Γιάννο Δημοσθένους (φωτό), μας τόνισε για τα μετεγγραφικά ζητήματα ότι θα γίνουν ακόμη μία με δύο κινήσεις.

Για την προετοιμασία στη Νάουσα που είναι σε εξέλιξη, σχολίασε: «Πάει καλά η προετοιμασία, είμαστε ευχαριστημένοι από τους ποδοσφαιριστές και τη δουλειά που γίνεται. Είμαστε σε καλό δρόμο, θέλουμε όμως δουλειά. Έχουμε και κάποιους ποδοσφαιριστές που εντάχθηκαν αργοπορημένα και χρειάζονται λίγο περισσότερο χρόνο. Θα επιστρέψουμε στην Κύπρο για να ξεκινήσουμε φιλικά παιχνίδια. Πήραμε την απόφαση να μην κάνουμε άλλο φιλικό στη Νάουσα και να δουλέψουμε σε τακτική και σε άλλα θέματα».

Θα γίνει ενίσχυση με ακραίο επιθετικό, που να παίζει και στην κορυφή, ενώ ίσως γίνει και μία ακόμη κίνηση με επιθετικό κορυφής. Η αποστολή της ομάδας επιστρέφει Πέμπτη βράδυ στην Κύπρο, Παρασκευή θα γίνει προπόνηση και ακολούθως θα δοθεί ρεπό το Σαββατοκύριακο. Στην Κύπρο ο Εθνικός Άχνας θα δώσει φιλικό την Τετάρτη (7/8) στο Δασάκι με τον Ονήσιλο, ενώ γίνονται προσπάθειες και για φιλικό το Σάββατο (10/8). Είναι σε επαφές με την ΑΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ